Open politieke avond maandag 13 februari in restaurant "de blauwe topaas" Westervoort

Op initiatief van Janiek Kroon (Westervoort) en Dianne de Geus (Duiven) organiseert  het Netwerk VVD de Liemers-Lingewaard een Open Politieke Avond op maandag 13 februari in restaurant De Blauwe Topaas in Westervoort. Deze avond is niet specifiek bedoeld voor VVD’ers, maar voor alle geïnteresseerden. Dus iedereen is welkom!

Tijdens deze avond is het de bedoeling dat er een open gesprek en/of discussie ontstaat aan de hand van stellingen over de actualiteit of vragen die ter tafel komen.

Als gastspreker is Hayke Veldman (foto) aanwezig.

Hayke zit namens de VVD sinds 2014 in de tweede kamer en kent onze regio goed. Het is zijn doel om de belangen van de Gelderse regio’s in Den Haag op de agenda te houden.  Hij is van mening dat in onze regio’s mooie dingen gebeuren en dat we daar best trots op mogen zijn.

De inloop in Restaurant De Blauwe Topaas op Hamersestraat 53 is vanaf 19.30 met een gratis kopje koffie. Aanvang van de avond is om 20.00 uur.

Rond de klok van 21.30 uur wordt het programma afgerond en is er gelegenheid om na te praten.

De gastvrouw, Mirièle Viejou, eigenaresse van De Blauwe Topaas zal deze avond ter promotie van haar nieuwe restaurant trakteren op een aantal heerlijkheden.

Aanmelden voor deze avond is niet verplicht, maar wel wenselijk in verband met de catering. U kunt de mail sturen naar joanberings@vvdwestervoort.nl