De Tweede Kamerverkiezingen zijn weer achter de rug en met het goede nieuws dat de VVD wederom de grootste geworden is, zijn wij benieuwd naar hoe het nu verder gaat met de formatie.

© vvd

Wij als VVD Duiven zijn benieuwd naar de daaropvolgende onderhandelingen tussen de betrokken partijen en de uiteindelijke coalitie. Wat betekent de uiteindelijke verkiezingsuitslag voor onze regio? Hoe is er gestemd in onze regio? Het VVD Netwerk Liemers-Lingewaard, waar VVD Duiven deel van uitmaakt heeft Malik Azmani (nummer 10 op de lijst) bereid gevonden om ons op 3 april a.s. hierover bij te praten tijdens de bijeenkomst "Tweede Kamerverkiezingen: de Evaluatie". 

Malik maakt sinds 2010 deel uit van de VVD fractie in de Tweede Kamer. Hier is hij woordvoerder Immigratie, Asiel en Integratie. Daarnaast is hij voorzitter van de vaste Kamercommissie van Europese zaken. Meer informatie over Malik vindt u via http://malikazmani.vvd.nl

 

De bijeenkomst zal 3 april a.s. om 19:30 uur starten in De Buitenpoort (Helmichstraat 1, 6851 CB) te Huissen. 

 

Deelname aan de bijeenkomst als VVD-lid is kosteloos. Voor introducees geldt een eigen bijdrage van € 5,--. Aanmelden kan door beantwoording van dit e-mailbericht (r.stark@vvdlingewaard.nl).

 

Graag tot 3 april a.s.!

 

Namens het bestuur van de commissie VVD Duiven


Met vriendelijke groet,

Erik van den IJssel