VVD Duiven kiest lijsttrekker

Tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD Duiven hebben de leden woensdagavond 11 oktober Geert-Jan Schrijner unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.


Geert-Jan Schrijner is sinds 2010 actief als raadslid voor de VVD Duiven en vanaf 2014 tot heden fractievoorzitter als opvolger van de naar Zutphen vertrokken Nard Everdij.


"Als raadslid probeer ik wat te betekenen voor de samenleving binnen de gemeente en regio. We staan vaak voor moeilijke, maar ook heel interessante keuzes. Hoewel het veel tijd in beslag neemt en soms veel vergt van mijn gezin, blijft de politiek een leuke afwisseling in mijn dagelijks leven." aldus Schrijner. "Het is een eer om de lijsttrekker te zijn voor de VVD in Duiven, ik zet er graag mijn schouders onder om samen met de andere kandidaten te werken aan een mooie verkiezingsuitslag op 21 maart 2018."

Tevens is op de alv van de VVD Duiven de groslijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen officieel vast gesteld.

Hier onder de lijst in alfabetische volgorde.

Exter, Simon van
Geus, Ron de
Holtus, Marco
Nijland, Henk
Schrijner, Geert-Jan
Spaargaren, Ton
Vermeer, Hetty
Vermeer, Jacques
IJssel, Erik van den

Op 8 november zullen de leden van de VVD Duiven aan de hand van het voorstel van de kandidaatscommissie de definitieve volgorde vaststellen.